Dierenartsen Meulemans en Simoens

Dierenarts voor kleine huisdieren in Oudenaarde

Ons Team

 


Justine:

Ik ben afgestudeerd in juni 1978. Bij de start van de praktijk in januari 1979 gespecialiseerd in kleine huisdieren. Ik heb een bijzondere interesse in tandheelkunde bij katten, honden en knaagdieren. Door deze interesse ben ik lid bij de EVDS (European Veterinary Dental Society) en volgde ik 4 jaar opleiding bij ESAVS (European School for Advanced Veterinary Studies) met specialisatie in mondchirurgie en tandheelkunde.

Als hobby: het fokken van Border Collies alsook schapendrijven en agillity.

Annelore:

Hallo, mijn naam is Annelore Simoens. Ik ben afkomstig uit Oudenaarde en studeerde in 2007 af als dierenarts kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent. 
In 2008 ben ik verhuisd naar Groot-Brittannie om daar aan de slag te gaan. Ik werkte in een dierenartsenpraktijk op The Isle of Sheppey, een klein eiland in het zuidoosten van de Engelse kust. Ik heb er 3 jaar lang allerhande huisdieren behandeld, zo ook het reuzenkonijn op de foto! Ik heb daar veel ervaring kunnen opdoen binnen een team van dierenartsen en dierenverpleegsters. 
Sinds april 2011 ben ik weer aan de slag in Oudenaarde.
Mijn eigen kat heet Piccadilly, een langharige kattin, die ik in Engeland geadopteerd heb via de lokale kattenbeschermingsorganisatie waarmee we nauw samenwerkten. SInds 2012 heb ik er ook een zotte, maar lieve hond bij: Woodie, een kruising van Labrador met Staffordshire.
In juni 2016 behaalde ik het diploma 'VAKDIERENARTS', na een 2 jaar durende intense opleiding aan de Universiteit Gent.
In juli 2016 werd ik voor de eerste keer mama van een wolk van een dochter Marilou.
Hopelijk tot binnenkort, 
Annelore